agrikom
Fra jord til ord
Vores ydelser
Hos os indgår vi altid i et tæt partnerskab med vores kunder om deres specifikke behov for at kommunikere. Når vi først tager fat i rattet, er vi en del af den daglige kommunikative drift for at sikre værdi for vores kunder.

Vi insisterer på, at kommunikation ikke er en enkeltydelse. Det er en kontinuerlig, ambitiøs indsats for at nå i mål med:

Den målrettede strategi, det gode omdømme, det stigende salg og den bedste arbejdsplads.

-1-
Strategi
De stærkeste resultater kommer når der er en klar plan for, hvad I skal opnå med marketing- og kommunikationsarbejdet. Vi hjælper jer med at komme et spadestik dybere, så vi kan afklare hvordan I skal kommunikere rigtigt.
Vi hjælper jer med at udforme kommunikationsstrategien, så den kan arbejde for at jeres overordnede strategi lykkes.
-2-
Salgs- og marketingkommunikation
Alle jeres kampagner og salgsindsatser kræver kommunikation, så jeres målgrupper bliver varmet op til at slå til på jeres tilbud. En velplanlagt kampagne giver et langt bedre resultat, og I ved præcis, hvad successen skyldes.
Vi hjælper jer med at få jeres kampagne får den ønskede effekt.
-3-
Pressearbejde
I har brug for synlighed og omtale for at øge jeres brandværdi. Hvis I ikke
planlægger, hvad I vil have medierne skriver om jer, så bliver jeres arbejde med pressen kun at svare på henvendelser.
Vi hjælper jer med at lægge en plan for mediedækning, så I får lov til at tale om dét, der er værdifuldt for jer, og ikke mindst når timingen er helt rigtig for jer.
-4-
Analyse
Der er ikke noget bedre end at arbejde på et oplyst grundlag. Så ved I at alle marketing-ressourcerne er givet bedre ud, fordi lommelygten peger præcist på, hvordan I kan øge forretningen.
Vi hjælper jer med at få indsigt i opfattelsen af jeres brand, så I kan målrette jeres strategi og kommunikation mod at give kunderne, det de efterspørger.
-5-
Corporate communication
Hvis alle medarbejdere i virksomheden skal tale med virksomhedens stemme, så må I integrere og koordinere den fælles kommunikation.
Vi hjælper jer med at strukturere jeres fælles fortælling, så den giver mening og værdi for de forskellige målgrupper, I taler med.
-6-
Employer branding
Har I udfordringer med at rekruttere de rette, kompetente mennesker? Så bør I arbejde med jeres brand som arbejdsgiver for at vinde kampen om de bedste medarbejdere. Vi hjælper jer med at udarbejde rekrutteringskampagnen, og vi udformer det rette miljø, hvor potentielle medarbejdere kan lære jeres virksomhed at kende.
-7-
Sociale medier
Ram jeres målgruppe på de sociale medier med relevant indhold. At være aktiv på de sociale medier giver jer en tættere indsigt i jeres målgruppes hverdag.
Vi hjælper jer med at skille jer ud i strømmen af budskaber og vi skaber et flow af genkendeligt indhold.
-8-
Film og podcast
Levende fortællinger fanger opmærksomheden og formidler dit budskab på nye måder.
Vi kan producere dine film og podcast med indgående kendskab til målgruppen og dit budskab, så effekten er stærkest.
Lugter det af landbrug?
Vi bruger god tid på at lære jeres virksomhed og jer at kende.
Sådan sikrer vi os at samarbejdet bliver værdifuldt for begge parter.

Har du også brug for en landbrugskendt
kommunikationspartner?

Ring til Jacob eller Heidi.
Made on
Tilda